George Clooney hengenvaarassa lomallaan – valtava pommivarasto järvessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooneyn Italiassa Como-järven rannalla omistama loma-asunto on ollut moneen kertaan otsikoissa esimerkiksi muiden supertähtien lomailtua siellä sekä paparazzien tunkeiltua liian lähelle näyttelijää ja hänen lähipiiriään.

Nyt hulppea ökyasunto on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä aivan talon välittömästä läheisyydestä on eilen löydetty tutkimuksissa röykkiöittäin Toisen maailmansodan aikaisia pommeja. Pommit paljastuivat, kun kalastaja nosti järven pohjasta pommin.

Useiden satojen kilojen pommilasti oli kumottu vajaan 20 metrin päähän asunnosta sen vieressä olevan järven rantavesiin. Joukossa oli muiden muassa käsikranaatteja, pommeja ja lentopommeja. George Clooney on omistanut Italian loma-asuntonsa vuodesta 2002 saakka, eli hän on ollut asunnolla lomaillessaan hengenvaarassa. Mikäli pommit olisivat räjähtäneet, olisi tuho ollut suuri.