Lehti: Tiger Woods petti vaimoaan 120 naisen kanssa – mukana naapurintyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimman seksiskandaalin viime talvena aiheuttanut golf-tähti Tiger Woods on tähän mennessä saatujen tietojen mukaan pettänut vaimoaan 17 eri naisen kanssa. Tuoreimmat väitteet ovat kuitenkin tätä moninkertaisesti hurjemmat.

Tiger Woods oli taannoin muutamia viikkoja hoidettavana seksiriippuvaisuuden takia amerikkalaisella klinikalla. Brittiläinen kohulehti National Enquirer väittää nyt, että Tiger Woods olisi tuolloin myöntänyt harrastaneensa avioliittonsa aikana seksiä peräti 120 eri naisen kanssa ja tehneensä naisista myös listan. Listalla on lehden mukaan myös naapurustossa asunut 22-vuotias opiskelija Raychel Coudriet.

Brittilehti väittää paljastuksen olleen ratkaiseva julkkistähden avioliiton päättymisen suhteen, sillä ruotsalaissyntyinen vaimo Elin Nordegrenin kerrotaan tehneen lopullisen eropäätöksensä sen jälkeen kun hän kuuli lehden aikovan julkaista tiedon aviomiehensä seksikumppanien määrästä. Eropapereita ei ole kuitenkaan lehden väitteistä huolimatta vielä jätetty tuomioistuimeen.