Vanha suola janotti? Unelmien leffapari palasi yhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailmasta tuttu brittiläinen unelmapari Sienna Miller ja Jude Law ovat ehtineet seurustella ja erota jo useaan otteeseen. Varsinainen on-off -pariskunta on jälleen bongattu yhdessä, kun he osallistuivat viikonlopun massiiviseen julkkisgaalaan New Yorkissa.

Yhdessä paikalle saapuneiden Siennan ja Juden myrskyisä suhde alkoi alunperin Alfie-elokuvan kuvauksissa vuonna 2004. Suhde päättyi ensimmäisen kerran eroon jo seuraavana vuonna, kun Jude Law päätyi sänkyyn lastenhoitajan kanssa. Poikkeuksellisesti myös Siennan epäiltiin tuolloin pettäneen puolestaan Judea. Myöhemmin Juden väitettiin tapailevan Lindsay Lohania, joka oli vielä silloin suosittu näyttelijä-laulaja.

Viime aikoina Sienna Millerin ja Jude Law’n suhteen uudelleen lämpenemisestä on huhuttu, mutta nyt suhteelle saatiin jälleen vahvistus. Monikaan ei kuitenkaan veikkaa suhteelle tälläkään kertaa kovin pitkää tulevaisuutta, sillä historialla on tapana toistaa itseään varsinkin ihmissuhteissa.