Danko Jones videohaastattelu, osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suosittu kanadalainen hard rock -tähti Danko Jones käväisi keskiviikkona Suomessa yhtyeensä 12. toukokuuta julkaistavan Below The Belt -albuminsa merkeissä. Suomessa lukuisia kertoja aiemminkin käväissyt rokkari istutettiin samalla reissulla myös viihdelehti Staran uuden Chaos Tube -blogin toimituksen piinapenkkiin.

Yhtyeen keulahahmo kertoo haastattelun ensimmäisessä osassa yhtyeensä fanikunnasta ja miettii muiden muassa sitä kuinka tämä fanijoukko on pääasiassa naisvaltaista. Danko Jones valottaa myös vinyylijulkaisujen merkitystä musiikkiformaattina sekä kertoo uuden albuminsa taustoista ja tekemisestä. Toimittaja Kati Kuusikko, kuvaus ja leikkaus Tiia Santavirta.

Danko Jones nähdään seuraavan kerran esiintymässä Suomessa 5. kesäkuuta Helsinki Live 2010 -tapahtumassa. Lisää haastatteluita ja paljon muuta mielenkiintoista viihdesisältöä löydät Chaos Tube -blogista.