Robert Pattinsonin yllätysvierailu fanin kotiin – perhe sekosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva televisiotähti Oprah Winfrey pyysi viime kuussa Twilight-faneja kirjoittamaan kuinka kyseinen elokuvasarja on muuttanut heidän elämäänsä. Yksi kirjoituskilpailuun osallistuneista oli teini-ikäisten lasten äiti Maria Mele.

Mele ei kuitenkaan lopulta voittanut kirjoituskilpailun voittajille jaettuja mahdollisuutta seuraamaan ohjelman kuvauksia, kun elokuvien päätähdet Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner ja Dakota Fanning olisivat paikalla. Sen sijaan hän voitti haastattelun ohjelmaan Skypen välityksellä.

Yllätys olikin valtava, kun hän sai haastattelun tiimellyksessä huomata saaneensa todellisen yllätysvieraan kotiinsa. Ovella oli nimittäin ilmielävänä Twilight-näyttelijä Robert Pattinson. Vierailu oli luonnollisesti uskomaton yllätys koko seitsemänhenkiselle perheelle.

– Minä ja perheemme menimme täysin sekaisin. Me vain huusimme kuin joukko sekopäitä. Olimme ihmeissämme siitä, että hän oli tosiaan talossamme, äiti kertoi People-lehdelle.

Marian tyttäret alkoivat itkeä ilosta ja järkytyksestä ja hänen poikansa oli puolestaan täysin sanaton. Pattinsonin vierailu kesti kymmenen minuuttia. Nauhoituksissa selvisi myös syy yllätykseen, sillä Maria Mele oli liittänyt kirjeensä mukaan valokuvia perheestään Twilight-elokuvista tutuissa kohtauksissa. Kyseinen jakso nähdään Yhdysvalloissa 13. toukokuuta.