Urheilutähden raiskausepäilyjen uhri 16-vuotias teinityttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan jälleen uudesta urheilijan seksiskandaalista, kun realityohjelmassa taannoin kisannut NFL-legenda Lawrence Taylor pidätettiin epäiltynä raiskauksesta. Nyt tapauksen taustalta on selvinnyt uusi vakavia seikkoja.

51-vuotiaan julkkistähden epäillään syyllistyneen raiskaukseen New Yorkissa sijaitsevassa Holidome-hotellissa. Hänet pidätettiin torstaina ja vapautettiin jo samaana päivänä 75.000 dollarin takuita vastaan. Tänään TMZ-viihdelehti kertoi, että epäillyn raiskauksen uhri on vasta 16-vuotias teinityttö. Taylor kiistää raiskauksen ja kertoo tytön olleen parittajan välittämä prostituoitu sekä olleensa täysin tietämätön tämän todellisesta iästä.

New York Giants -joukkueessa vuosina 1981 – 1993 pelannut NFL-tähti pidätettiin edellisen kerran marraskuussa epäiltynä kolarista ja kolaripaikalta pakenemisesta Floridassa. Sitä ennen hän on ollut tekemisissä viranomaisten kanssa muiden muassa huumeiden takia. Lawrence Taylor oli viime vuonna mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.