Seksiskandaalin ryvettämä Sandra Bullock ei jätä elokuvamaailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sandra Bullock joutui taannoin yllättäen ikävien tapahtumien keskipisteeksi juuri kun hänen piti olla uransa kirkkaimmalla huipulla. Oscar-palkinnolla parhaasta naispääosasta palkittu suosikkinäyttelijä joutui vetäytymään julkisuudesta pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Elämä pelissä -elokuvan roolistaan palkittu näyttelijätär vetäytyi julkisuudesta juuri kun hänen oli määrä lähteä kiertämään maailmaa elokuvan ensi-iltajuhlissa. Bileet jouduttiin kuitenkin perumaan kokonaan muiden muassa Lontoossa, kun Sandra Bullock jäi kotiinsa aviomiehensä Jesse Jamesin jäätyä kiinni lukuisista uskottomuustapauksista.

Nyt Sandra Bullock on heittänyt miehensä ulos pariskunnan kodista ja pari viikkoa sitten hän jätti myös avioerohakemuksen tuomioistuimelle. Samoihin aikoihin hän vihjasi jäävänsä tauolle elokuvamaailmasta, mutta nyt kaunotar on pyörtänyt puheensa. Pienen Louis-pojan tammikuussa adoptoinut supertähti on nimittäin tiedottajansa välityksellä ilmoittanut aikovansa palata hiljalleen takaisin julkisuuden valokeilaan ja töihin. Sitä ennen hän haluaa kuitenkin etsiä itselleen ja adoptiopojalleen uuden kodin ja saada elämänsä järjestykseen.

– Tässä bisneksessä pitäisi olla paksunahkainen. Sandralla ei sellaista nyt ole, eikä hän haluakaan sellaista. Hänen yksityisyytensä varjelemiseksi emme kommentoi sitä missä hän tulee jatkossa asumaan. Hänelle ei ole juuri nyt tulossa uusia projekteja, mutta hän aikoo silti palata töihin, Bullockin tiedottaja kertoi Access Hollywoodille.

Uusimmat