Kotimaiset rocktähdet tarinoivat ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen rockravintola Jack The Rooster aloittaa ensi viikolla uuden Tarinankertojat-klubin. Lavalle marssivat vuoroillaan Marzi Nyman, Anssi Nykänen, Harri Rantanen, Kalle Alatalo ja Jani Wilund. Illan isäntänä toimii Mikko Siltala.

Ensimmäinen vieras on tiistaina 18. toukokuuta suomirockin ja punkin legenda Pelle Miljoona teemanaan ”Laulu kiertää maailmaa”. Kerran kuussa tiistaisin housebandin vieraaksi saapuu suomalainen biisintekijä, tarinankertoja, kertomaan urastaan ja uransa tärkeimmistä kappaleista.

Yleisöllä on mahdollisuus kysyä illan artistivieraalta itseään askarruttavia kysymyksiä. Houseband ja illan artistivieras ovat tehneet klubi-iltaan vanhoista klassikoista uusia puoliakustisia sovituksia.

– Idea Tarinankertojiin syntyi MTV Unplugged -sarjasta. Halusimme tuoda esille biisien tekijöitä ja legendoja tänä Idolsin ja X Factorin aikakautena. Tosi-tv-formaateissa esitetään suomalaisten musiikkilegendojen kappaleita, ja näin ollen halusimme järjestää klubi-iltoja näiden muusikkojen elämäntyön kunniaksi, idean isä Jani Wilund kertoo.