Naomi Campbell pikkubikineissä huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti äskettäin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti 24-vuotiaana.

– Oli aikoja, jolloin minun oli vaikea katsoa itseäni peilistä, koska en todellakaan pitänyt siitä, kuka olin, Campbell on kommentoinut Live -lehden haastattelussa.

Toukokuussa pyöreät 40-vuotta täyttävä tähti on nyt ikuistettu nauttimasta lomastaan huvijahdilla Miamissa. Hän keikisteli auringossa näyttävissä punavalkoisissa bikineissä. Katso kuvat tästä. Hänelle 40-vuotispäivä ei ole aina ollut itsestäänselvyys.

– Luulin, etten koskaan näe tätä syntymäpäivää. Viha ei ollut ainoa ongelmani. Minun täytyi päästä kuiville ja käydä AA-kokouksissa. Olen tehnyt virheitä, mutta olen myös päässyt kuiville, Campbell on kertonut elämästään.

Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä.