Koko Twitter kaatui hakkerointiin – julkkikset ihmeissään – lue reaktiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Twitter-mikroblogipalvelussa ilmeni eilen vakavia ongelmia, kun palvelu suljettiin hetkeksi kokonaan ja muutenkin käyttäjien ruuduillä tapahtui kummia. Ongelma korjattiin jo eilen illalla, mutta se aiheutti laajaa ihmetystä.

Ongelma ilmeni, kun julkisuuteen levisi keino, jolla ihmiset saatiin ”seuraajiksi” ilman heidän suostumustaan. Tämä onnistui kirjoittamalla accept-sana toisen henkilön nimen yhteyteen. Pian tuhannet kävijät pakottivat esimerkiksi supertähtiä omien kirjoitustensa seuraajiksi.

Tämän seurauksena palvelu suljettiin ja sen taas avauduttua kaikkien lukijatilit olivat hetken aikaa nollilla. Julkkistähdet ihmettelivätkin tapahtunutta kovasti kirjoituksissaan.

– Näköjään Twitterillä on hermoromahdus, joten kirjoittelen taas kun se on ensin nähnyt psykiatrin, teinipoppari Demi Lovato ihmetteli.

– Olen niin yksinäinen!!! LOL :) Tulkaa pian takaisin. En voi elää ilman teitä!!! :( Voisiko edes joku seurata minun kirjoituksiani, PLS LOL :) hiphop-tähti P. Diddy vuodatti seuraajamääränsä nollauduttua.

– Hetkinen… Tämähän tarkoittaa sitä, että minun pitää oikeasti puhua ystävilleni… :/, Joe Jonas oivalsi.

– OMG! NOOOOO. Twitterin mukaan minulla on nolla seuraajaa! Minusta tuntuu että sydämeni on kurkussa, Tori Spelling kirjoitti.

– Hakkerit, lähetän teille varoituksen… Te olette nyt suututtaneet kaksi miljoonaa teini-ikäistä tyttöä. He ovat vaarallisempia kuin armeijan erikoisjoukot, teinitähti Justin Bieber vitsaili.

– Ihmiset ovat kauhuissaan, kun heidän lukijamääränsä nollautuivat. Katsokaa tilannetta näin: Juuri nyt minulla yhtä paljon lukijoita kuin Ashton Kutcherilla, Stacy Keibler järkeili.

– Joku on hakkeroinut minun Twitter-tilini ja lisännyt minulle kaksisataa uutta ihmistä! Kim Kardashian puolestaan ihmetteli.