Anna Puu raskaana: ”Pallomahaa lähes mahdoton peitellä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Anna Puu julkaisee pian toisen albuminsa, jonka nimeksi on annettu Sahara. 28. toukokuuta keikkatauolta palaava Anna kertoo monenlaisista odotuksistaan blogissaan. Yksi odotuksista on erityisen merkityksellinen.

– Ja sitten lisää niitä odotuksia. Kolmas ja elämää mullistavin odotus päättyy lokakuun lopulla, kun synnytän myös levyn teossa vahvasti läsnäolleen esikoiseni. Säästyin onneksi pahemmalta huonovointisuudelta, vaikka välillä mikkiin laulaessa tuntuikin, että olisi pitänyt laulaa posliiniseen vastaanottimeen, Anna Puu kirjoittaa blogissaan.

Anna Puun raskaudesta on liikkunut jonkin verran huhuja viime viikkoina. Nyt laulaja kertoo olevansa huojentunut vahvistettuaan asian virallisesti, sillä kyseessä on liian ihana asia salattavaksi.

– Tosin veikkaan, ettei vauvauutiseni tule monelle kovin isona yllätyksenä. Kuulin lomamatkalleni asti, että täällä liikkuu huhuja raskaudestani. No, nyt on kuitenkin niin, ettei asiaa kannata enää kieltää, koska tätä pallomahaa on lähes mahdotonta peitellä! Anna lisäsi.