”Kaikki miehet pettävät. Naisten pitää vain hyväksyä se!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja Sandra Bullock joutui taannoin tukalaan tilanteeseen, kun hänen aviomiehensä Jesse James paljastui pettäjäksi. Mies oli ollut seksisuhteessa muiden muassa pornotähti Michelle McGeen kanssa. Nyt McGee on avannut sanaisen arkkunsa lehtihaastattelussa.

Viimeisen puolen vuoden aikana julkkismaailma on suorastaan pursunnut uusista seksiskandaaleista, kun lukuisat viihde- ja urheilutähdet ovat jääneet kiinni uskottomuudesta. Tapauksia tulee lähes päivittäin lisää ja julkkismiehet suorastaan jonottavat seksivieroitukseen, josta onkin tullut Hollywoodissa jo lähes trendikästä. McGeen mukaan kaikki miehet ovatkin samanlaisia.

– On kauheaa jos mies pettää. Minusta kaikkien miesten on kuitenkin tarkoitus levittää siemeniään. Naisten tulee vain hyväksyä se. Jos olet menossa naimisiin, sinun täytyy tietää, että miesten ei ole tarkoitus olla vain yhden naisen kanssa. Minusta sitä voi olla rakastunut mieheen, vaikka tämä harrastaakin seksiä myös toisten kanssa, Michelle McGee kertoi Steppin Out -lehden haastattelussa.

32-vuotias McGee pahoitteli taannoin julkisesti Sandra Bullockille aiheuttamaansa mielipahaa. Hän totesi kuitenkin samalla ettei ollut tietoinen Jesse Jamesin ja Bullockin suhteesta, koska James oli väittänyt heidän eronneen.