Nämä supermallit ansaitsevat eniten – tuore äiti ykkösenä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien suosiota on helppo mitata rahassa, sillä suosituimmat mallit ovat samalla myös työllistetyimpiä ja tienaavat luonnollisesti eniten. Nyt on julkistettu Forbes-talouslehden laatima lista vuoden 2009 palkkatietojen perusteella.

Maailman suosituin supermalli on ainakin tulojen mukaan Gisele Bundchen. Bundchen tienasi vuoden aikana peräti 25 miljoonaa dollaria siitä huolimatta, että hän sai saman vuoden joulukuussa perheenlisäystä ja joutui siksi olemaan poissa töistä kuukausikaupalla. Tulos on malliesimerkki siitä, että huippumalli voi menestyä hyvin äitiydestään huolimatta.

Toiseksi eniten supermalleista tienasi televisiostakin tuttu Heidi Klum, jonka tilipussi lihoi vuodessa 16 miljoonalla dollarilla. Tuloksen perusteella on mielenkiintoista, että muotiguru Karl Lagerfelt väitti viime vuonna ettei edes tiedä kuka Heidi Klum on. Kolmanneksi eniten malleista tienasi 9 miljoonan tuloilla Kate Moss. Kymmenen kärkijoukkoon mahtuivat myös Adriana Lima, Miranda Kerr ja Doutzen Kroes.