Sänkyhommat kiinnostavat taas Cheryl Colea – tarjokkaita riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aviomiehensä pettämisen takia viime kuukausina kovia aikoja elänyt poptähti Cheryl Cole alkaa hiljalleen päästä yli ensijärkytyksestä ja avioerostaan. Parhaillaan kiertueella oleva tähti lienee tällä hetkellä yksi maailman tavoitelluimmista sinkkunaisista.

Lukuisissa äänestyksissä maailman seksikkäimpien naisten joukkoon parin viime vuoden aikana sijoittunut Cheryl Cole on lehtitietojen mukaan ainakin The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amin pokausyritysten ja päiväunien kohteena. Molemmat ovatkin nyt samalla kiertueella, sillä Cheryl toimii The Black Eyed Peasin lämmittelyesiintyjänä yhtyeen kiertueella.

The Sun -lehden mukaan kiertueen tanssijat ovat nyt paljastaneet, että entinen Girls Aloud -tähti olisi päässyt jo pahimman yli ja että Cherylillä olisi jälleen myös sänkyhommat mielessä. Miestarjokkaita hänellä ainakin edellä mainituista syistä riittää.

– Seksi oli hänellä viimeisenä mielessä, kun hän joutui puimaan avioliittonsa päättymistä. Nyt hän on kuitenkin päässyt sen yli ja hänellä on jälleen hymy huulilla, lehdelle kerrotaan.