Heikki Kovalainen viihdelehtien otsikoissa ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna sunnuntaina Monacossa ajettavan F1-osakilpailun tiimellyksessä järjestetään kisaviikonloppuna monenlaisia oheistapahtumia, joihin myös osa kuljettajista ehtiin kiireiltään mukaan. Yksi viikonlopun näkyvimmistä tapahtumista on ollut Monaco Grand Prix -hyväntekeväisyystapahtuma.

Tänä vuonna tapahtumassa kerättiin varoja Kambodzaan AIDS-työhön, ja mukana tapahtumassa olivat erityisen näkyvästi suomalainen Lotus-kuljettaja Heikki Kovalainen ja hänen tallipomonsa Tony Fernandes. F1-sirkuksen ainoa suomalaiskuljettaja on nyt noteerattu myös viihdelehdissä ympäri maailmaa, sillä Kovalainen lahjoitti hyväntekeväisyyteen peräti 300.000 euroa.

– Se on minun rahaani, mutta Tony maksaa palkkani. Olen jo pitkään halunnut tehdä jotain tällaista. Nyt rahat menivät hyvään tarkoitukseen, Heikki Kovalainen kommentoi jättilahjoitustaan uutisen viihdelehdille välittäneen Reutersin mukaan.

Uutistoimiston saamien tietojen mukaan Kovalaisen lahjoituksella katetaan puolet projektista, jolla rakennetaan 320 pysyvää asuntoa Kambodzan AIDS/HIV-potilaille. Loput summasta katetaan Elton Johnin AIDS-säätiön tuella, joten Kovalainen pääsi lahjoituksellaan näyttävään sarjaan.

Heikki Kovalaisen ja kymmenien muiden tähtien kuulumisia voit seurata reaaliajassa myös kisaviikonlopun aikana Staran Jetset Live! -palvelusta, joka löytyy osoitteesta www.stara.fi/jetsetlive.