Taylor Momsen salakuljetti aseen lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Taylor Momsen on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä. Neitokainen on nyt paljastanut myös seikan, jolla voi olla hänelle oikeudellisia seuraamuksia.

16-vuotias Momsen paljasti nimittäin keräilevänsä hengenvaarallisia veitsiä ja tunnusti kantavansa veistä aina mukanaan käsilaukussa. Tappavan aseen hallussapito on monisa maissa kielletty lailla. Kaiken lisäksi Taylor Momsen myönsi myös rikkoneensa kansainvälisiä ilmailulakeja salakuljetettuaan veitsen lentokoneeseen Yhdysvalloissa. Paljastus on aiheuttanut kovasti ihmetystä sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa.

– Minulla on veitsikokoelma. Minulla on musta lempiveitseni mukanani koko ajan. Se on kääntöveitsi. Sen kanssa touhuaminen rentouttaa, sen avaaminen ja sulkeminen. Lentäessäni New Yorkista Los Angelesiin minulla oli käsilaukussani pari veistä. Huomasin ne vasta kun avasin käsilaukkuni perillä, Taylor Momsen paljasti brittiläiselle Metro-lehdelle.

16-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.

Uusimmat