Huippusuosittu poppari vahvisti: Musiikkiurani on ohi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu brittipoppari Lily Allen vihjaili jo pari vuotta sitten jättävänsä lähiaikoina musiikkiuransa, ja viime vuonna hän kertoi päätöksen olevan ajankohtainen. Tuolloin hän totesi haluavansa kokeilla aivan muita juttuja, kuten esimerkiksi maalle muuttamista ja vaatekaupan perustamista yhdessä ystävänsä kanssa.

Nyt 25-vuotias Lily Allen on vahvistanut jättävänsä musiikkiuransa ja kertonut avoimesti suunnitelmistaan Absolute Radio Hometime Show -haastattelussa. Lily paljasti haluavansa perustaa seuraavaksi perheen ja saada lapsen. Palkittu laulajatähti seurustelee nykyisin sisustussuunnittelijana toimivan 44-vuotiaan Sam Cooperin kanssa.

– Haluan lapsen vuoden sisällä. Sen jälkeen menee vähintään neljä tai viisi vuotta ennen kuin voin palata levyttämään. Tiedän millaisen sitoutumisen levyn tekeminen tarvitsee. En usko, että se sopii yhten perheen perustamisen ja lapsen saamisen kanssa, mikä on kuitenkin tavoitteeni ja prioriteettini koko maailmassa, Lily Allen totesi radiohaastattelussaan.

Lily ja Sam ovat seurustelleet yhdeksän kuukauden ajan. Pariskunta on parhaillaan jo lapsentekopuuhissa, sillä Lily aikoo olla raskaana ennen vuodenvaihdetta. Poppari oli raskaana jo kolme vuotta sitten Chemical Brothers -yhtyeen Ed Simonsille. Raskaus päättyi kuitenkin keskenmenoon, mikä johti myös parin eroon.