Yllätyskäänne: Teiniprostituoitu kiistää realitytähden raiskauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on kohistu jo muutaman päivän ajan uudesta urheilijan seksiskandaalista, kun realityohjelmassakin taannoin kisannut NFL-legenda Lawrence Taylor pidätettiin epäiltynä raiskauksesta. Pian tapauksen julkitulon jälkeen selvisi, että maksullinen nainen oli ollut 16-vuotias tyttö, joka oli pakotettu Taylorin seksikumppaniksi.

51-vuotiaan julkkistähden epäillään nyt syyllistyneen alaikäisen raiskaukseen New Yorkissa sijaitsevassa Holidome-hotellissa. Hänet pidätettiin viime viikon torstaina ja vapautettiin jo samaana päivänä 75.000 dollarin takuita vastaan.

Nyt asia on mutkistunut entisestään, kun teiniprostituoidun mukana ollut kollega on kertonut lausunnossaan 16-vuotiaan kiistäneen jo tuoreeltaan harrastaneensa lainkaan seksiä Taylorin kanssa. Urheilu- ja realitytähti on itse alusta saakka kiistänyt harrastaneensa seksiä tytön kanssa.

New York Giants -joukkueessa vuosina 1981 – 1993 pelannut NFL-tähti pidätettiin edellisen kerran marraskuussa epäiltynä kolarista ja kolaripaikalta pakenemisesta Floridassa. Sitä ennen hän on ollut tekemisissä viranomaisten kanssa muiden muassa huumeiden takia. Lawrence Taylor oli viime vuonna mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.