Lucy Pinderin muodot palkittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on pysytellyt tiiviisti brittilehtien otsikoissa alituisilla nakukuvillaan.

Näyttävä glamour-malli ei ole kyennyt nousemaan otsikoihin juuri muuten kuin paljastaluillaan, mutta brittilehtien suosiossa mitattuna hän näyttää menestyvät varsin hyvin siinä mitä tekee. Nyt Lucy poseeraa paljastavissa kuvissa intiimit paikat piilossa, mutta jonkinlaiset ”palkintosertit” rintojensa päällä. Katso kuvat tästä.

Viisi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin neljä vuotta sitten FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Toiseksi viimeisessä Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän kertoi avoimesti haaveilevansa esimerkiksi lesbokseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.