Taylor Swift paljasti: ”Elän kaksoiselämää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Country-laulaja Taylor Swift on lukeutunut jo parin vuoden ajan maailman suosituimpiin nuoriin laulajatähtiin, ja toissa vuonna hänen levynsä oli Yhdysvaltojen myydyin albumi. Nyt Taylor on paljastanut, että hän tuntee elävänsä kaksoiselämää.

20-vuotias Taylor Swift kertoi itsekin ihmettelevänsä sitä kuinka paljon hänen siviilielämänsä ja työelämänsä supertähtenä eroavat toisistaan. Miljoonaomaisuuden musiikillaan ansainnut laulaja myönsi tuntevansa joskus suuriakin paineita selviytyäkseen kovassa viihdemaailmassa, mutta sitä tasapainottaakseen hän pyrkii elämään vapaa-ajallaan mahdollisimman normaalia elämää.

– Joskus tunnen eläväni kaksoiselämää. Eräänä hetkenä olen neuvottelemassa sopimuksista ja toisena hetkenä olen jo kotona ystävieni kanssa. Se on aina ollut näin. Jopa koulussa. Menin luokkaan, opiskelin kokeisiin ja olin ihastunut poikiin. Sitten koulun jälkeen menin keskustaan studiolle ja ryhtyin kirjoittamaan kappaleita, Taylor Swift kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Nuori tähti kertoi tuntevansa paineista huolimatta kuitenkin vain harvoin stressiä työstään, mutta myönsi että silloin tällöin on myös päiviä jolloin hän ei haluaisi millään nousta sängystä.