Olga Kurylenko rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä myös mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko nähdään pian valkokankaalla eläimellisen barbaarin roolissa. Hänet on nähty valkokankaalla myös ilman vaatteita, ja nyt näin tapahtuu jälleen.

Olga Kurylenko nimitettiin taannoin espanjankielisessä DT Magazine -lehdessä ”Chica Bondiksi”, eli vapaasti suomennettuna ”Bond-kissaksi”. Nyt hän on mukana Kirot-nimisessä uudessa elokuvassa, joka kertoo kahdesta naapureina elävästä naisesta, joista toinen on salamurhaaja ja toinen perheväkivallan uhri. Kurylenko nähdään elokuvassa myös alastomana, ja kuvakaappaus leffasta on nyt julkaistu myös verkossa. Katso kuva tästä.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.

Katso kuvat tästä.