Pussycat-Nicole antoi potkut koko ”yhtyeelle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin esiintynyt tanssiryhmä The Pussycat Dolls on nykyisin jo aivan eri kokoonpano kuin heidän vieraillessaan Helsingissä. Keulahahmo Nicole Scherzinger on edelleen ryhmän ainoa alkuperäisjäsen, mutta nyt koko muut tiimi on mennyt uusiksi. Alkuvuoden aikana bändistä lähti ”tauolle” kolme aikaisempaa jäsentä, mutta se ei Scherzingerille kelvannut.

30-vuotias Nicole Scherzinger esitteli nimittäin juuri ”yhtyeensä” uuden kokoonpanon, jossa neljä jäsentä oli vaihdettu uusiin. Potkut saaneet jäsenet olivat Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Ashley Roberts ja Melody Thornton. Uudet jäsenet ovat nyt Kherington Payne, Vanessa Curry, Jamie Lee Ruiz ja Rino Nakasone-Razalan. Heistä Payne on tuttu television tanssikilpailusta, Curry cheerleader-piireistä, Ruiz Girlicious-yhtyeestä ja Nakasone-Razalan Beat Freaks -tanssiryhmästä.

Uusi kokoonpano nähtiin ensimmäisen kerran esiintymässä perjantaina, kun The Pussycat Dolls esiintyi yksityistilaisuudessa Los Angelesissa. Syyksi miehistönvaihdokseen epäillään sitä, että monilla jäsenillä on viime aikoina ollut kova polte päästä aloittamaan sooloura. Myös ryhmän sisäiset kemiat ovat olleet jo parin vuoden ajan erittäin huonot, kun sanallisia kissatappeluja on nähty niin esiintymislavoilla kuin lehtien palstoillakin.