Ashley Greene Scream-leffan päätähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien ja taannoisten alastonkuviensa merkeissä uudeksi supertähdeksi noussut Ashley Greene on saanut uuden elokuvaroolin. Kyseessä on Scream-elokuvien neljäs osa, jonka päätähtenä kaunotar tullaan näkemään.

Scream 4 -elokuvan naispääosaan ovat Greenen lisäksi tarjolla myös esimerkiksi Heroes-tähti Hayden Panettiere sekä Rory Culkin, The Hollywood Reporter uutisoi. Hieman vanhemmista tähdistä aikaisempaa selvästi pienemmissä rooleissa nähdään esimerkiksi Courteney Cox ja hänen aviomiehensä David Arquette sekä Scream-veteraani Neve Campbell.

Luvassa on siis aikamoisen mielenkiintoinen suosikkitähtien kattaus. Ashley Green esittää elokuvassa Neve Campbellin Sidney-roolihahmon Jill-serkkua ja Hayden esittää Jillin parasta ystävää. Elokuvan tulee ohjaamaan kolmen aikaisemman leffan tapaan Wes Craven ja leffan on määrä saada ensi-iltansa 15. huhtikuuta 2011. Julkkiskaunottarien kuuma nimi Ashley Greene nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.