Britney Spears pakastetaan kuolemansa jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ei ole vielä jättämässä maallista vaellustaan, vaikka sellaiseen tilanteeseen ei pari vuotta sitten tuntunut olevan enää kovin pitkä matka. Supertähti selvisi kuitenkin elämänsä aallonpohjasta ja työstää parhaillaan jo seuraavaan albumiaan.

Nyt Britneyn kerrotaan kuitenkin suunnittelevan jo kuolemansa jälkeisiä tapahtumia. Hän aikoo nimittäin palata takaisin elävien kirjoihin, mikäli se on tulevaisuuden huipputekniikalla tulee olemaan mahdollista. Spears haluaa, että hänen ruumiinsa pakastetaan hänen kuolemansa jälkeen, The Sun -lehti kertoo.

Lehden saamien tietojen mukaan Britney on hyvin kiinnostunyt syväjäädyttämisestä ja tutkii parhaillaan alan yrityksiä päättääkseen kenen hoiteisiin hän ruumiinsa antaisi säilytettäväksi. Supertähti on erityisen kiinnostunut alan edelläkävijästä, The Alcor Life Extension Foundationista, joka on perustettu jo vuonna 1972. Pakastaminen maksaisi arviolta 280.000 euroa. Aiemmin laulajan kerrottiin olevan kiinnostunut siitä, että hänen ruumiinsa tuhkattaisiin ja tuhkasta tiivistettäisiin timantteja.