Kim valehteli – kiisti kauneusleikkaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokkaan takapuolensa ansiosta alunperin tunnetuksi tullut Kim Kardashian on sittemmin tehnyt jo hieman monipuolisempaakin uraa esimerkiksi oman Keeping Up With The Kardashians -realityohjelmansa julkkistähtenä.

Hänen on useita kertoja uutisoitu ja jopa nähty käyneen kauneusleikkauksissa parantelemassa ulkonäköään. Nyt 29-vuotias Kim on kuitenkin kiistänyt käyneensä koskaan kauneusleikkauksissa ja väittää ottaneensa ainoastaan Botoxia kasvoihinsa. Väitteet eivät kuitenkaan pidä paikkaansa. Hän esitti asiansa ABC-kanavan suositun Nightline-ohjelman haastattelussa, jossa hän kiisti myös leikkauttaneensa koskaan nenäänsä.

– Minä todellakin vastustan kauneusleikkauksia. Olen kyllä kokeillut aiemmin Botoxia. Se on ainoa asia, jota olen käyttänyt. Sattuukin sopivasti, että juuri nenäni on epävarmuuteni suurin syy, Kim Kardashian kertoi Nightline-ohjelmassa.

– Olen aina halunnut leikkauttaa nenäni. Menin jo lääkärille, joka otti siitä valokuvia ja näytti mitä sille voisi tehdä, mutta en kuitenkaan tehnyt sitä. Leikkauksen jälkeen en olisi enää näyttänyt samalta.

Todellisuudessa kuitenkin Keeping Up With The Kardashians -ohjelman eräässä jaksossa kamerat saivat seurata kuinka Kim Kardashian kävi rasvaimussa poistamassa selluliittejään. Ilmeisesti Kim ei siis itse pidä tällaista operaatiota lainkaan kauneusleikkauksena.