Siloposkinen teinitähti onkin huonokäytöksinen törkimys?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu teinitähti Justin Bieber haukkui taannoin australialaiset ja uusiseelantilaiset faninsa, koska nämä olivat liian hysteerisinä aiheuttaneet hänen keikkansa peruuntumisen, kaataneet Justinin äidin ja varastaneet popparin hatun. Nyt siloposkinen ja hyväkäytöksiseksi luultu laulajapoika on jälleen vastaavissa otsikoissa.

Samalla Australian reissulla Justin Bieberin kerrotaan nimittäin raivostuneen vieraillessaan suositun Sunrise-aamuohjelman haastattelussa. Studio-ohjaaja oli tehtäviensä mukaisesti opastanut nuorta laulajaa missä tämän tulisi hetken päästä esiintyä, kun Justin raivostui studio-ohjaajan koskettua häneen.

16-vuotiaan teinitähden törkeä käytös tuli julki ohjelman juontajan David Kochin paljastettua kulissien takaiset tapahtumat Mix FM -radiokanavan haastattelussa. Juontajan mukaan Justinin käytös ei vastannut hänen julkisuuskuvaansa.

– Hän tuli vieraaksemme ja vaikutti oikein mukavalta kundilta. Studio-ohjaajamme kertoi hänelle missä hänen tulisi esiintyä, kun Bieber kääntyi ympäri ja raivosi ”Älä vi**u koske minuun enää ikinä!” Sitten Bieberin miksaaja kertoi ettei sitä kannata ottaa vakavasti, sillä hän on tuollainen koko ajan, David Koch kertoi.

Justin Bieber itse kiistää tapahtuneen kokonaan ja toteaa sen olevan ainoastaan perätön huhu. Hän kommentoi asiaa tuttuun tapaansa Twitter-blogissaan. Televisiojuontaja oli kuitenkin tosissaan ja totesi, että Bieber kaipaisi pientä kurinpalautusta.