Michelle Hunziker tyrmäävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen julkkiskaunotar Michelle Hunziker on tullut Keski-Europassa tunnetuksi mallina ja televisiotähtenä sekä poptähden vaimona. Nyt hän on tekemässä kovaa nousua myös muilla kansainvälisillä julkkismarkkinoilla.

Kevään aikana myös amerikkalaismediat ovat innostuneet Michellen bikinikuvista toden teolla, ja mallikaunotar onkin tarjonnut niitä valtavan määrän poseeraamalla Miamin rannoilla päivittäin häntä yllättäen piirittäville paparazzeille. Suosion perusteella Hunzikeristä ollaankin nyt leipomassa seuraavaa uutta tähteä bikinikaunotarten markkinoille. Tuoreimmissa kuvissa näyttävä kaunotar poseeraa pienissä valkoisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

33-vuotias sveitsiläissyntyinen Michelle Hunziker on toiminut mallina, näyttelijänä ja laulajana sekä useiden televisio-ohjelmien tähtenä erityisesti Italian ja Saksan markkinoilla. Alunperin kaunotar tuli tunnetuksi supertähti Eros Ramazzottin vaimona vuosina 1998 – 2002. Pariskunnalla on yksi yhteinen tytär. Muissa maissa Michelle Hunziker on ollut tähän saakka hieman tuntemattomampi nimi, mutta kuluneella viikolla hän on noussut kertaheitolla viihdelehtien otsikoihin myös muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.