Avioeroa hakeva Heidi: ”Mieheni piti minua panttivankina!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka realityjulkkis Heidi Montag ilmoitti jättäneensä aviomiehensä Spencer Prattin. Eron syyksi kerrottiin alunperin aviomiehen Heidille tuoma negatiivinen julkisuus, mutta nyt eron taustalta on mahdollisesti löytynyt muutakin.

Julkisuudenkipeä povipommi on nyt nimittäin kertonut miehensä kontrolloineen täysin hänen elämäänsä ja eristäneen hänet ystävistään ja perheestään, TMZ uutisoi. Tämän takia Heidi heitti Spencerin ulos pariskunnan kodista, jonne hän aikoo jäädä asumaan yhdessä ystävänsä kanssa.

Pari viikkoa sitten viihdelehdissä uutisoitiin, että Heidi kutsui kotiinsa poliisit, koska hänen äitinsä oli saapunut vierailulle kutsumatta. Tuoreimpien väitteiden mukaan poliisit soitti kuitenkin Spencer. Tämän kerrotaan olleen viimeinen niitti eropäätökselle. Viime aikoina Heidi on ilmoittanut haluavansa aloittaa uran näyttelijänä, ja tällä viikolla hän julkaisikin videona ”koe-esiintymisensä” seuraavaan Transformers-elokuvaan.

23-vuotias Heidi Montag ja Spencer Pratt avioituivat Meksikossa vuonna 2008. Pariskunta järjesti vuotta myöhemmin suuret häät Los Angelesissa, jossa heidät vihittiin uudelleen. Heidi tuli julkisuuteen suositun The Hills -realitysarjan myötä. Elokuvanäyttelijän urasta haaveileva Montag on uransa aikana kokeillut siipiään myös musiikkirintamalla, tosin varsin heikolla menestyksellä.