Entinen lapsitähti Gary Coleman kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka amerikkalainen näyttelijä Gary Coleman oli keskiviikkona kiidätetty sairaalaan hänen kaaduttuaan kotonaan. Utahilaisen sairaalan teho-osastolla hoidettu entinen lapsitähti menehtyi perjantaina.

Kuolinsyyksi on ilmoitettu aivoverenvuoto. Hänen managerinsa John Alcantar ilmoitti lehdistötiedotteessa näyttelijän kuolleen perjantaina iltapäivällä kello 12:05 paikallista aikaa. Näyttelijä irrotettiin hengityskoneesta, minkä jälkeen hän nukkui pois vaimonsa ja perheensä läsnäollessa. Edellisen kerran Coleman oli sairaalassa tammikuussa hänen saatuaan sairauskohtauksen.

Nyt menehtynyt Gary Coleman pidätettiin 24. tammikuuta epäiltynä vaimonsa Shannon Pricen pahoinpitelystä. Hän tunnusti tuolloin pahoinpitelyn ja tuomittiin sakkoihin ja vuoden ehdonalaiseen sopivasti 42-vuotispäivään. Colemania olisi voinut pahimmillaan uhata kuukauden tuomio kaltereiden takana, mutta tunnustuksensa ansiosta hän selvisi sakoilla ja vuoden ehdollisella vankeustuomiolla. Lisäksi hänet määrättiin osallistumaan perheväkivallan vastaisille kursseille.