Kristin Davisin paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-sarjan ja sarjaan pohjautuvan elokuvan yksi päätähdistä, Kristin Davis, on jälleen otsikoissa uuden Sex And The City 2 -elokuvansa myötä. Erityisesti tyylikkäistä vaatteistaan tunnetun televisiosarjan ja leffan tähti ei ollut välttämättä pukeutunut ensi-iltajuhliin parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt Kristin Davis on nimittäin poseerannut punaisella matolla läpikuultavassa paidassa, mutta paidan alla hänellä oli yllään massiiviset rintaliivit. Viihdelehdet tyrmäsivätkin asun ”huonoimmaksi läpinäkyväksi paidaksi ikinä”. Sinkkuelämää-tähden asu ei siis saanut tällä kertaa kovinkaan hyvää arvosanaa. Katso kuvat tästä.

Pari vuotta sitten Davis myönsi julkisesti olevansa alkoholisti. Suosikkisarjassa ja elokuvassa Charlotte Yorkia esittävä näyttelijä ei ole voinut juoda alkoholia 20 vuoteen, koska hän pelkää alkoholiongelmansa palaavan.

– Olen alkoholisti. Tiedän ihmisiä, joilla on ollut alkoholiongelmia, mutta voivat nykyään silti ottaa drinkin ja olla ihan kunnossa. Kunnioitan sitä, Davis kommentoi tuolloin The Globe -lehdelle.