Backstreet Boys jätti levy-yhtiönsä: ”Vapaus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien poikabändien joukkoon lukeutuva Backstreet Boys on yllättäen jättänyt levy-yhtiönsä peräti 16 vuoden menestyksekkään yhteistyövuoden jälkeen. Suosikkibändi kiinnitettiin Jive Records -yhtiöön vuonna 1994 ja julkaisi yhtiön kautta seitsemän albumia.

Eilen Bäkkärit kuitenkin ilmoittivat jättäneensä levy-yhtiön. Bändi kertoi asiasta verkkosivustollaan, jossa aihetta käsittelevä kirjoitus oli otsikoitu kuvaavasti: ”Vapaus!”. Äskettäin huhuttiin, että bändi olisi saamassa potkut yhtiöstä huonon levymyynnin takia. Otsikointi viittaa kuitenkin siihen, että bändi haluaa ainakin antaa mielikuvan, että se lähti yhtiöstä omasta tahdostaan.

– Uutinen on nyt julkaistu! Backstreet Boysillä ei ole enää sopimusta pitkäaikaisen levy-yhtiönsä Jive Recordsin kanssa. Ero oli vääjäämätön ja tämä on hyvin jännittävää. Tämä on paras asia mikä meille olisi ikinä voinut tapahtua. Olemme vakuuttuneita bändimme tulevaisuudesta ja odotamme mielenkiinnolla uusia juttuja. Vuodesta 2011 tulee meille upea vuosi, bändin jäsen Brian Littrell kirjoitti yhtyeen verkkosivustolla.