Sheryl Crow on edelleen seksikäs bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun puolivälissä All I Wanna Do -hitillään listojen kärkisijoilla keikkunut poptähti Sheryl Crow ei ole viime vuosina juuri viihdelehtien otsikoissa vihtynyt, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä. Nyt upea kaunotar on kuitenkin bongattu lomailemassa.

Sheryl Crow on nimittäin parhaillaan perheensä kanssa Bahamalla, jossa neitokainen ja hänen Wyattt-adoptiopoikansa käväisivät jäähdyttelemässä myös merivedessä. Samalla paparazzit saivat oivallisen tilaisuuden ikuistaa laulajatähti bikineissä. Katso kuvat tästä.

48-vuotiaan Sheryl Crow’n uran huippu koettiin vuonna 1994, kun All I Wanna Do nousi listaykköseksi ympäri maailmaa. Toinen ykköshitti The First Cut Is The Deepest tuli vielä vuonna 2003. Viime vuosina Sherylin elämään on mahtunut draamaa muiden muassa rintasyövän ja avioeron takia. Vuonna 2003 kihlautunut pari erosi 2,5 vuoden yhteiselon jälkeen. Hänen rintasyöpänsä leikattiin pian eron jälkeen. Hänen vuonna 2008 julkaisemansa Detours-albuminsa nousi Yhdysvaltojen albumilistan kakkoseksi ja menestyi kiitettävästi.