Sinkkuelämää-leffa floppasi rajusti elokuvateattereissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ensi keskiviikkona 2. kesäkuuta ensi-iltansa saava Sex And The City 2 -elokuva ei onnistunut kansainvälisenä ensi-iltaviikonloppunaan aivan odotetulla tavalla, sillä se Yhdysvalloissa jäi kirkkaasti Shrek Forever After -elokuvan jalkoihin elokuvateattereissa.

Huippusuosittuun Sinkkuelämää-televisiosarjaan perustuva elokuva sai jo etukäteen varsin huonoja arvosteluja, joiden arvellaan vaikuttaneen odotettua heikompaan menestykseen valkokankaalla. Sen ei kuitenkaan etukäteen odotettu jäävän animaatioelokuvan kolmiulotteisen jatko-osan jalkoihin. Näin pääsi kuitenkin käymään siitä huolimatta, että Shrek oli jo toista viikkoa elokuvateattereissa.

Viime viikonloppuna Shrek Forever After tuotti Yhdysvalloissa 43,3 miljoonaa dollaria, kun Sex And The City 2 tuotti ainoastaan 32,1 miljoonaa. Ensimmäiseen Sinkkuelämää-filmatisointiin verrattuna jatko-osan tuotto suorastaan romahti, sillä ykkösosa tuotti avausviikonloppunaan 56,8 miljoonaa. Shrek-leffan äänirooleissa kuullaan muiden muassa Cameron Diaz, Antonio Banderas, Eddie Murphy ja Mike Myers.

Uusimmat