AC/DC jumiutti Tampereen keskustan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva rockyhtye AC/DC esiintyy tänään Tampereen keskustassa sijaitsevalla Ratinan stadionilla. Alustavien tietojen mukaan konserttiin on myyty noin 32.000 lippua, joten moista väkimäärää ei suomalaiskonserteissa aivan viikoittain nähdä. Konserttipaikan ovet aukeavat hetken kuluttua, mutta innokkaimmat fanit saapuivat stadionin liepeille jo eilen illalla.

Vielä tänä aamuna kaaoksesta ei ollut tietoakaan, mutta iltapäivän tunteina AC/DC -yhtyeen fanit ovat valloittaneet kaupungin ydinkeskustan. Liikenne oli vielä hetki sitten paikka paikoin täysin jumissa, kun omilla autoilla saapuvat konserttivieraat sattuivat keskustan liikenteeseen samaan aikaan neljän ruuhkan kanssa. Tällä hetkellä liikenne on jo hieman sujuvampaa, kun kymmenettuhannet fanit ovat paikoittaneet kulkupelinsä ja siirtyneet hakemaan keikkatunnelmaa ravintoloista.

Ratinan stadionin liepeillä olevissa ravintoloissa ja terasseilla, kuten esimerkiksi maineikkaassa Soittoruokala Sahassa, meno on parhaillaan kuin lauantai-iltana, kun rockfanit ovat täyttäneet anniskelualueet. Tilanne rauhoittunee kuitenkin pian, kun 32.000 ihmistä suuntaa Ratinan stadionin porteista sisään katsomaan konserttia. Konsertin jälkeen ruuhka kuitenkin toistunee, joten omalla autolla Tampereen keskustaan suuntaaminen kannattaa ehkä tältä illalta unohtaa jos vain mahdollista.