Povipommi uhkaa perua avioeronsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman innostui muutama päivä sitten toden teolla, kun realityjulkkis Heidi Montag ilmoitti jättävänsä aviomiehensä Spencer Prattin. Syitä eroon löytyi useita, mutta nekään eivät lopulta mahdollisesti riittäneet.

Heidi Montag on nimittäin nyt vihjannut, että hän olisi sittenkin mahdollisesti tulossa toisiin ajatuksiin avioeron suhteen. Hän ei nimittäin Celebuzz-julkaisun mukaan olekaan vielä varma siitä että haluaako hakea eroa sekopäisestä miehestään. Tämä siitä huolimatta, että Spencer yrittää kaikin keinoin pitää Heidin poissa ystävien ja perheen luota.

Viikonloppuna Heidi heitti miehensä ulos pariskunnan asunnosta ja kutsui kylään parhaan ystävänsä Jen Bunneyn. Tämän jälkeen hän ehti ajatella eroasiaa eikä kyennyt vielä päättämään lopullisesti ratkaisustaan. Bunney kertoi Heidin epäröinnistä. Hänen mukaansa Heidi tunsi velvollisuudekseen pitää liittoa pystyssä siihen saakka kunnes The Hills -realitysarja saatiin päätökseen.