Jessica Alba hakataan elokuvassa tunnistamattomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on viime aikoina keskittynyt pääosin perhe-elämään yhdessä aviomiehensä Cash Warrenin ja tyttärensä Honor Marien kanssa. Samalla hän on kuitenkin hiljalleen ryhtynyt tekemään paluuta valkokankaalle.

Parhaillaan Jessica Alba kuvaa elokuvaa, jossa sekopää Casey Affleckin esittämä murhaaja hakkaa hänet tunnistamattomaksi. Nyt Jessica on paljastanut, että kyseistä kohtausta varten tehty meikki oli niin raju ja oksettava, että jopa hänen tuotantotiiminsä ja vastanäyttelijänsä välittelivät häntä ettei heidän tarvitsisi nähdä hänen kasvojaan.

– Sitä kuvattiin muutaman päivän aikana. Minä olin itse todellinen hermoraunio. Siellä oli kuuma ja latex-naamioni oli todella kuuma. Kukaan ei halunnut jutella kanssani, koska maskin takia he tunsivat olonsa hyvin epämukavaksi, Jessica Alba kertoi People-lehdelle.

Kohtaus on siis raju monellakin tavalla, mutta siitä huolimatta Jessica puolustaa sen tärkeyttä elokuvassa.

– Se kohtaus kertoo eniten roolihahmostani. Hän ei lyönyt takaisin, ei tapellut vastaan, vaan antoi hänen tehdä sen. Hän ei lyö, ei blokkaa iskuja. Tämä on raju elokuva ja se on raju kohtaus, mutta niin sen pitääkin olla. Sen pitää olla karmeaa.