Kelly Rowland käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka r&b- ja dancetähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on ehtinyt suunnata kiireidensä keskellä Miami Beachille lomailemaan. Hänet ikuistettiin toissapäivänä varsin näyttävässä bikinikunnossa, ja nyt kuvat ovat saaneet jatkoa.

Kelly nähtiin nimittäin myös eilen nauttimassa Miamin lämpimistä aalloista. Tällä kertaa kaunottarella oli yllään turkoosinvärinen uimapuku, joka teki kuitenkin oikeutta hänen vartalolleen. Katso kuvat tästä.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on viime aikoina laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Nyt hän on julkaissut myös oman saman genren singlensä. Kellyn uusi kappale Commander (lue arvostelu) on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.