Kelly Rowland paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on viime aikoina laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Nyt hän on julkaissut myös oman saman genren singlensä.

Kellyn uusi kappale Commander (lue arvostelu) on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa. Nyt popkaunotar on kuitenkin ehtinyt vaihtaa hetkeksi vapaalle ja suunnata lomailemaan. Kelly Rowland kuvattiin nimittäin maanantaina Miami Beachilla. Katso kuvat tästä.

Kelly nähtiin nauttimassa meren vilvoittavista aalloista turkooseihin bikineihin, hellehattuun ja suuriin aurinkolaseihin sonnustautuneena. Samaan aikaan samalla rannalla olostaan nautti myös suosikkinäyttelijä Halle Berry.