Kelly Rowland ft. David Guetta : Commander

Singlet · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut ja muutama vuosi sitten suosiota myös soolouralla saanut Kelly Rowland on keskittynyt viime aikoina lähinnä muiden kappaleissa lauleskelemiseen. Hän on ollut näkyvästi mukana esimerkiksi danceguru David Guettan hittibiiseissä.

Nyt samaa materiaalia julkaistaan vuorostaan Kelly Rowlandin omalla nimellä, kun Commander-singlen feattaajaksi mainitaan vuorostaan David Guetta. Samalla tiimillä siis mennään. Biisi on tanakkaa ja hyvin rullaavaa tasabiittistä housevaikutteista dancemateriaalia tarttuvilla melodioilla.

Kellyn vokaalit ja Guettan soundimaailma ovat toimineet kerta toisensa jälkeen, eikä tuorein single muodosta tästä poikkeusta. Hienosta biitistä pitää antaa täydet pisteet, mutta Kellyn vokaalien laulutyylistä tulee pieni soraääni. Hän on nimittäin ottanut tällä kertaa ilmiselvästi vaikutteita Rihannasta, sillä neitokainen ei ole aiemmin matkinut samoja maneereita suositun r&b-tähden kanssa. Tämä biisi tulee joka tapauksessa muodostumaan yhdeksi kesän kuumimmista clubraidoista.

Pisteet 4/5