Kim Zolciak uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Kim Zolciak on tullut tunnetuksi erityisesti Yhdysvalloissa The Real Housewives Of Atlanta -realityohjelman tähtenä. Taannoin hän nousi otsikoihin paljastamalla vahingossa jalkovälinsä paparazzikuvaajille noustessaan autosta ilman alushousuja.

Nyt Atlantan täydellinen nainen on ikuistettu hieman peittävämmässä asussa, kun hän suuntasi nauttimaan aurinkoisista kesäkeleistä Havaijin rannoille. Zolciak nähtiin auringonpalvonnan lisäki vilvoittelemassa muodokasta vartaloaan meren aalloissa. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Kim Zolciak on eronnut ja hänellä on kaksi lasta, Belle ja Ariana, entisen aviomiehensä kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä moniin julkkismiehiin ja miljonääreihin. Lokakuussa 2009 realitysarjassa nähtiin kuinka tuolloin vielä tuntemattomaksi jäänyt mieshenkilö kosi häntä. Suosionsa myötä Kim on julkaissut myös singlen Tardy Fot The Party, joka nousi hetkeksi myös klubilistoille.