Megan Foxin bikinivartalo kuin huippumallilla – katso mitkä vatsalihakset!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Hollywood-kaunotar Megan Fox kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä paita napittamatta ja rintaliivit esillä. Hän oli tuolloin suuntaamassa lomailemaan Havaijille, ja tarkemmin sanoen Mauin saarelle.

Viikonloppuna Megan kuvattiin luksussaarella yhdessä on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Julkkispari suuntasi oikopäätä nauttimaan Tyynen valtameren aalloista, ja tietenkin Megan ilakoi rannalla ja meressä eri paria oleviin bikineihin sonnustautuneena. Nyt Havaijilta on saatu myös lisää bikinikuvia, joita voidaan hyvällä syyllä pitää Foxin uran näyttävimpinä bikiniotoksina. Katso kuvat tästä.

Seuraavaksi Megan Fox nähdään valkokankaalla elokuvassa Jonah Hex, joka saa ensi-iltansa 18. kesäkuuta. Leffassa Megan Fox nähdään varsin seksikkäänä lännennaisena. Miespääosassa nähdään Josh Brolin. Megan Fox sai äskettäin potkut Transformers-elokuvan kolmannesta osasta, ja nyt hänen tilalleen ollaan kovaa vauhtia etsimässä uutta kaunotarta. Ykkössuosikki rooliin on tällä hetkellä brittikaunotar Rosie Huntington-Whiteley.