Kelly Brookin peppu valjastettiin mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä viime vuosina hyvin menestynyt brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on voittanut muiden muassa äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja aiemmin myös äänestyksen maailman kauneimmista sääristä.

Kelly Brook kiinnitettiin viime vuonna Britain’s Got Talent -ohjelman tuomariksi, mutta hän sai potkut jo kolmen päivän jälkeen ja kuittasi urakastaan yli 100.000 euron palkkion. Ralph Laurenin alusvaatemalliston kuvissa alastomanakin poseerannut neitokainen nähtiin viime viikolla nakukuvissa, mutta nyt hän mainostaa lenkkikenkiä alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä ja video tästä.

29-vuotias Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.