Sophie Readen jättirinnat pursuilivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa Big Brother -tuotantokauden taannoin voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, että parhaillaan brittilehdet suorastaan pursulevat kuvia hänen jättikokoisista rinnoistaan.

Sophie Reade kohahdutti alkuvuodesta poseeraamalla alusvaatteisillaan kadulla ja pian sen jälkeen hänet oli pestattu autopesulaan kuuman kuvaussession ajaksi. Tällä kertaa Sophie nähdään jättirintoineen lomailemassa Espanjassa ystäviensä kanssa. Marbellan rannoilla miehet saivat seurata kuinka Reade keikisteli näyttävissä pinkeissä bikineissä. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.