Rasvaimun pilaama Tara Reidin vartalo leikattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid kihlautui puoli vuotta sitten nettiyrittäjä Michael Axtmannin kanssa ja pariskunnan häitä oli määrä juhlia viime kuussa. Kohukaunottaren hääsuunnitelmat pantiin kuitenkin yllättäen hyllylle, mutta syytä ei paljastettu.

Monien elokuvien lisäksi myös Playboy-lehden rohkeista kuvistaan tunnettu 34-vuotias Tara Reid oli aiemmin otsikoissa myös muhkuraisen vatsansa merkeissä. Rasvaimun takia pilalle mennyt vatsa on nyt kuitenkin saatu taas kuntoon korjausleikkauksella. Tara esitteli uutta vatsaansa innokkaasti Las Vegasissa bikineissä. Katso tuoreet kuvat lopputuloksesta tästä.

34-vuotias Tara Reid on esiintynyt uransa alkuvaiheen saippuasarjojen jälkeen myös elokuvamaailmassa. B-luokan komedioiden lisäksi hänen uralleen mahtuu myös pari menestyselokuvaa, kun hänet kiinnitettiin aikoinaan American Pie -elokuvien tähdeksi. 2000-luvulla menestysroolit ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään. Vuonna 2010 Tara Reid nähdään elokuvassa Land Of Canaan.