2.000.000 dollaria jaksolta tienaava televisiotähti vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka vakavista ongelmista yksityiselämänsä puolella kärsinyt näyttelijä Charlie Sheen nousi kertaheitolla maailman eniten tienaavaksi televisiotähdeksi, koska hänelle maksetaan nyt kaksi miljoonaa dollaria jaksolta Miehen puolikkaat -ohjelmastaan.

44-vuotias Charlie Sheen pidätettiin viime jouluna epäiltynä vaimonsa Brooke Muellerin pahoinpitelystä ja tapaus johti lopulta avioeroon. Lisäksi hän on viettänyt merkittävän osan kuluneestä keväästä vieroitushoidossa. Nyt supertähti on kuitenkin suuntaamassa todennäköisesti vankilaan vaimonsa pahoinpitelemisestä.

– Charlie joutuu menemään oikeuteen 7. kesäkuuta ja hän aloittanee heti 30 päivän tuomionsa suorittamisen vankilassa. Hyvällä käytöksellä hän selvinnee 15 päivällä, lähipiiristä kerrottiin Access Hollywoodin mukaan.

Vankeusrangaistus ei siis juuri vaikuta Sheenin työskentelyyn. Hänen jättipalkkaansa edelsi ilmoitus, jossa Charlie Sheen kertoi jättävänsä suositun televisiosarjan ellei palkasta päästä häntä tyydyttävään sopimukseen. Sarjan päätähti ei perääntynyt palkkavaatimuksissaan, joten televisiokanavan oli pakko joko maksaa tai lopettaa sarjan tuotanto.