Heidi Montagin kasvot kuin muovia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag käväisi marraskuussa valtavassa operaatiossa, jossa hänen hänelle tehtiin yhden päivän aikana kymmenen kauneusleikkausta. The Hills -sarjan julkkisneitokainen oli tuolloin kuolla leikkauspöydälle, mutta selvisi lopulta hengissä.

Leikkausten jälkeen Heidi itse ilmoitti olevansa äärimmäisen tyytyväinen tulokseen ja haluavansa vieläkin suuremmat rinnat, mutta monet muut olivat eri mieltä hänen kanssaan. Heidi ei ole nimittäin enää kasvojensa operoinnin jälkeen voinut muodostaa kunnolla normaaleja ilmeitä. Hän itsekin myönsi pian leikkausten jälkeen, että ei enää voi halata ihmisiä jättirintojensa leikkausten jälkeen.

Nyt povipommi on ikuistettu jälleen kuviin, joissa voidaan varsin hyvin huomata leikkausten traagiset seuraukset ja esimerkiksi kasvojen ilmeiden puuttuminen. Katso kuvat tästä. Montag itse haluaisi tehdä uraa elokuvatähtenä, mutta nämä lähtökohdat eivät taida aivan valkokankaalle saakka riittää.