Jääkiekkotähtien seksikkäimmät tyttöystävät listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan ja vielä selvittämättömän perinteen mukaan mallikaunottaret ja erityisesti missit hakeutuvat usein lähes automaattisesti jääkiekkkotähtien kainaloon. Tämän johdosta jääkiekkoilijoiden tyttöystävien ja vaimojen tulisi olla selvästi keskimääräistä kauniimpia.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto Bleacher Report on rankannut Stanley Cup -teemalla siinä mukana olleiden lätkätähtien kaunottaret järjestykseen ja listannut heistä kaksikymmentä kuuminta. Joukkoon mahtuu useita mallikaunottaria ja jopa Playboy-kuvissa poseeranneita neitokaisia sekä yksi Baywatch-tähti.

Kuumimmaksi listattiin Mike Modanon kainalossa nähtävä 29-vuotias amerikkalainen laulaja-malli-näyttelijä Willa Ford, joka käyttää myös nimeä Mandy Modano. Hän on poseerannut Playboyssä ja ollut mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Toiseksi kuumimmaksi listattiin laulajatähti Carrie Underwood, jonka pelaajakumppani on Mike Fisher.

Kolmanneksi sijoittui Jarret Stollin kaunotar Rachel Hunter. Viiden joukkoon mahtuivat myös 24-televisiosarjasta tuttu kaunotar Elisha Cuthbert ja tsekkiläinen mallikaunotar Veronika Varekova. Katso koko lista alta.

1. Willa Ford – Mike Modano

2. Carrie Underwood – Mike Fisher

3. Rachel Hunter – Jarret Stoll

4. Elisha Cuthbert – Dion Phaneuf

5. Veronika Varekova – Petr Nedved

6. Hilary Duff – Mike Comrie

7. Amy McCarthy – Dan Hinote

8. Andrea Veresova – Jaromir Jagr

9. Emma Andersson – Henrik Zetterberg

10. Melanie Collins – Scottie Upshall

11. Angelica Bridges – Sheldon Souray

12. Noureen Dewulf – Ryan Miller

13. Tia Carrere – Tie Domi

14. Amanda Vanderpool – Ladislav Smid

15. Elena Dementieva – Maxim Afinogenov

16. Ashley Leggat – Jeremy Williams

17. Terri Welles – Charlie Simmer

18. Candace Cameron Bure – Valeri Bure

19. Inna Puhajkova – Jaromir Jagr

20. Kim Alexis – Ron Duguay