Suosikkilaulaja perui mystisesti Euroopan keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa taannoin seurustellut poptähti John Mayer on perunut yllättäen Euroopan kiertueensa kaikki loput esiintymiset. Syyksi on ilmoitettu sairastuminen, mutta sairauden laatua ei kuitenkaan paljastettu.

Mayer ilmoitti peruuntumisista tänään verkkosivustollaan. Vielä viime viikonloppuna hän esiintyi normaalisti Kööpenhaminassa, Tanskassa. Siellä hänen oli kuitenkin määrä heittää kaksi keikkaa, joista toisen laulaja joutui jo perumaan.

– Loppuunmyydyn Kööpenhaminan konsertin jälkeen John Mayer joutui perumaan toisen esiintymisensä 31. toukokuuta sairauden takia. Ikävä kyllä samasta syystä kaikki jäljellä olevat tämän viikon Euroopan keikat Amsterdamissa, Madridissa ja Manchesterissa on myös peruttu, verkkosivulla ilmoitettiin.

Sairauden laadusta viestissä ei kerrottu, mutta viesti antaa kuitenkin kuvan että jotain tavallista vakavampaa olisi kyseessä.

– John Mayer palaa nyt kotiin Yhdysvaltoihin toipuakseen täydellisesti lääkärin valvonnassa, verkkosivuilla ilmoitettiin.

Mayerin on määrä aloittaa Yhdysvaltojen kiertueensa 16. heinäkuuta.