Nylon Beatin Jonna julkaisee soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun toisella puoliskolla suomalaisia musiikkilistoja hallinnut suosikkiduo Nylon Beat lopetti uransa jo vuosia sitten, mutta teki vuonna 2007 lyhyen paluun esiintyessään Tampereella Toto-yhtyeen jättikonsertissa.

Erin ja Jonna ovat suosikkibändinsä lopettamisen jälkeen tehneet uraa tahoillaan. Erin on työstänyt soolomateriaalia, ja Jonna on puolestaan keskittynyt lähinnä bändiinsä ja näyttelemiseen. Nyt Jonna Geagea on julkaisemassa myös ensimmäisen suomenkielisen albuminsa, jonka on tarkoitus päätyä kauppoihin lokakuussa.

Levyn ensimmäisenä singlelohkaisuna on juuri julkaistu Taasko se alkaa? -niminen kappale, joka on jo radiosoitossa. Jonna on parhaillaan studiossa työstämässä suomenkielistä, vielä toistaiseksi nimeämätöntä sooloalbumiaan. Jonnan esiintymisen voi nähdä esimerkiksi MTV3-kanavan Pitkä kuuma kesä -visailuohjelmassa 20. kesäkuuta. Lisäksi Jonnan voi bongata tamperelaisen Musiikkiteatteri Palatsin Rakkausrevyy-esityksestä.

Jonna Geagea Taasko se alkaa? single