Loukkaantuneet Duudsonit: ”Seuraavaksi kuntoutukseen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit kuvasivat alkuvuoden aikana Yhdysvalloissa The Dudesons in America -ohjelmaansa. Pohjalaiset hurjapäät aiheuttivat pahennusta monin tavoin jo kuvausten aikana, ja he pääsivät parimetrisellä lumisella falloksellaan myös televisiouutisiin.

Nyt kuvaukset ovat kuitenkin jo ohi ja odotettu televisiosarja on alkanut Yhdysvalloissa MTV-kanavalla. Aivan kolhuitta kuvausreissu ei kuitenkaan mennyt, sillä Jarppi kertoo ryhmän blogissa kaikkien saaneen jonkinlaisia vammoja, joita Suomeen päästyään pitää vielä hoitaa.

– Nyt on heleppo hengittää. Kuvaukset on purkissa ja kaikki kävelee suurin piirtein omilla jaloolla. Seuraavana vuorossa kuntoutus: HP menee polvileikkaukseen, mä yritän saara murtuneen selekäni takaasi raiteilleen ja Jukka ja Jarno antaa tarvittavaa hoitoa murtuneille kylykiluille, nilikalle ja häntäluulle. Jukan palaneelle naamalle ei voi mitään tehrä kaveri kun on ruma ku saapas muutenki, Jarppi kirjoittaa Extremeduudsonit.com -sivustolla.